Aalsum (Ealsum), Abbega (Abbegea), Abbegaasterketting, Abbengawier, Abbewier (Jewier), Achlum, Aegum (Eagum), Akkerwoude (Ikkerwâld), Akkrum, Akmarijp (Eagmaryp), Allardsoog (Allardseach), Allingawier, Almenum, Anjum (Eanjum), Anneburen (Annebuorren), Appelscha, Arkens, Arkum, Arum, Augsbuurt (Lytsewâld), Augustinusga (Stynsgea), Atzeburen (Atsebuorren), Baaiduinen, Baard, Baarderburen(Baarderbuorren)), Baburen, Baijum (Baaium), Bakhuizen (Bakhuzen), Bakkeveen, Bakkefean), Balk, Ballingbuur, Ballum, Bandsloot, Bantega (Bantegea), Bargebek, Bartlehiem, Basse, Beers (Bears), Beetgum (Bitgum), Beetgumermolen (Bitgummole), Beetsterzwaag (Beetstersweach), Bergum (Burgum), Berlikum (Berltsum), Bernsterburen, Birdaard (Burdaard), Birnstum, Blauwhuis, (Blauhűs), Blesdijke, Blessum, Blija (Blije), Blokken, De, Boelenslaan (Boelensloane), Boer, Boijl, Boyl), Boksum, Bollingawier (Bollingwier), Bolsward (Boalsert), Bonkwerd, Bontebok, Boornbergum, Boarnburgum), Boornzwaag (Boarnsweach), Boornzwaag (bij Balk), Bornwird (Boarnwert), Bornwirdhuizen (Boarnwerthuzen), Boteburen, Bovenburen (oud?), Bozum (Boazum), Brantgum, Breezanddijk (Breesândyk), Britsum, Britswerd (Britswert), Broek (De Broek), Broeksterwoude, Broeksterwâld), Brongerga (Brongergea), Buitenpost (Bűtenpost), Buitenstverlaat, Buren (Bueren), Buren, (Oosterzee), Burgwerd (Burchwert), Burum, Cornjum (Koarnjum), Cornwerd (Koarnwert), Damwoude (Damwâld), De Blesse, De Hoeve, De Knijpe (De Knipe), De Tike, De Valom (De Falom), De Veenhoop (De Feanhoop), De Wilgen (De Wylgen), Dedgum (Dedzjum), Deersum (Dearsum), Deinum, Delburen (Delbuorrren), Delfstrahuizen (Dolsterhuzen), Dijken (Diken), Dijkshorne, Dykshoarne), Dokkum, Dokkumer Nieuwe Zijlen (Dokkumer Nije Silen), Domwier, Dongjum (Doanjum), Doniaburen, Doniaga (Dunegea), Donkerbroek, Draaisterhuizen, Drachten, Drachtstercompagnie (Drachtster Kompenije), Drieboerehuizen (Trijeboerehuzen), Driesum (Driezum), Drogeham (Droegeham), Dronrijp (Dronryp), Echten (Ychten), Echtenerbrug (Ychtenbręge), Edens, (Iens), Ee (Ie), Eemswoude, Eernewoude (Earnewâld), Eesterga (Jistergea), Eestrum (Jistrum), Egbertsgaasten, Eilanderbult (De Bult), Elahuizen (Ealahuzen), Elsloo, Engelum (Ingelum), Engwerd, Engwier, Engwierum (Ingwierrum), Exmorra (Eksmoarre), Exmorrazijl (Eksmoardersyl), Ferwerd, Ferwert), Ferwoude (Ferwâlde), Finkeburen (Finkebuorren), Finkum (Feinsum), Firdgum (Furdgum), Flansum (Flânsum), Fochteloo, Folgeren, Follega (Follegea), Folsgare (Folsgeare), Fons, Formerum, Formearum), Foudgum, Franeker (Frjentsjer), Friens, Frieschepalen (Fryske Peallen), Gaast, Gaasten, Gaastmeer (De Gaastmar), Galamadammen, Garijp (Garyp), Gauw (Gau), Genum, Ginnum), Gerkesklooster-Stroobos (Gerkeskleaster-Strobos), Gersloot (Gersleat), Giekerk (Gytsjerk), Giekerkerhoek, Gietersebrug, Goënga (Goaiďngea), Goëngahuizen (Goaiďngahuzen), Goingarijp, Goaiďngaryp), Gooium, Gorredijk (De Gordyk), Goutum, Grauwe Kat, Greonterp, Groot Medhuizen, Grote wiske, Grouw (Grou), Hallum, Hallummerhoek, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumerútbuorren), Hantumhuizen (Hantumhuzen), Hardegarijp (Hurdegaryp), Harich, Harkema (De  Harkema), Harkezijl, Harlingen (Harns), Hartwerd (Hartwert), Haskerdijken (Haskerdiken), Haskerhorne (Haskerhoarne), Hatsum, Haijum, Haule, Haulerwijk, Hee, Heeg (Heech), Heerenveen (It earrenfean), Heide, It Heidenskip of Het Heidenschap, (verouderd) (It Heidenskip), Hemelum, Himmelum), Hemert, Hemmemabuurt, Hempens (Himpens), Hemrik (De Himrik), Hemrikerverlaat, Himrikerferlaat), Hennaard (Hinnaard), Herbaijum (Hjerbeam), Hiaure (De Lytse Jouwer), Hichtum, Hidaard, Hieslum, Hijlaard (Hilaard), Hijum, Hindeloopen (Hylpen), Hitzum (Hitsum), Hogebeintum (Hegebeintum), Hollum, Holwerd (Holwert), Hommerts (De Hommerts), Hooibergen, Hoogzand (It Heechsân), Hoorn, Hoornsterzwaag (Hoarnstersweach), Hoptille, Hornsterburen, Horp, Houtigehage, De Houtigehage), Huins (Húns), Idaard (Idaerd), Idsegahuizum (Skuzum), Idserdaburen, Idskenhuizen (Jiskenhuzen), Idzega (Idzegea), IJlst (Drylts), IJsbrechtum (Ysbrechtum), Indijk, Wymbritseradeel) (Yndyk), Indijk (Littenseradeel), Indijk (Tietjerksteradeel), Iniaheide, Irnsum (Jirnsum), Itens, Janssenstichting, Janum (Jannum), Jellum, Jelsum, Jeth, Jislum, Jonkershuizen, Jonkersland (Jonkerslân), Jorwerd (Jorwert), Joure (De Jouwer), Jousterp, Jouswerd, Jouswier, Jubbega, Jobbegea), Jubbega-Schurega (Jobbegea Skuorregea), Jutrijp (Jutryp), Kaart (Kaard), Kampen, Katlijk (Ketlik), Kerkeburen, Kettingwier, Kie, Kiesterzijl, Kimswerd (Kimswert), Kingmatille, Kinnum (Kinum), Kleine Gaastmeer, Kleinegeest (De Lytse Geast), Klein Groningen, Kleine Wiske, Klein Medhuizen, Kleine Wieren, Klooster-Lidlum (Kleaster-Lidlum), Koehool, Kolderwolde (Kolderwâlde), Kollum, Kollumerpomp, Kollumerzwaag (Kollumersweach), Kooihuizen, Kooisloot, Kootstertille (Koatstertille), Kornwerderzand (Koarnwertersân),
Kortehemmen (Koartehimmen), Kortezwaag, Koudehuizum, Koudum, Koufurderrige, Kubaard (Kűbaard), Kuikhorne (Kűkherne), Laad en Zaad, Laaxum (Laaksum), Landerum, Langedijke, Langelille, Langezwaag (Langsweagen), Langweer (Langwar), Leeuwarden (Ljouwert), Legemeer (Legemar), Lekkerterp, Lekkum,  Lemmer (De Lemmer), Lichtaard, Lies, Lytshuzen, Lioessens (Ljussens), Lions (Leons), Lippenhuizen (Lippenhuzen), Littenserburen (Littenserbuorren), Loënga (Loiďngea), Lollum, Longerhouw (Longerhou), Luchtenveld, Luinjeberd (Lúnbert), Lutjelollum, Lutkewierum (Lytsewierrum), Luxterhoek, Luxwoude (Lúkswâld), Maemert, Makkinga (Makkingea), Makkum, Mantgum, Marrum, Marssum("Marsum"), Meilahuizen, Menaldum (Menaam), Metslawier (Mitselwier), Middelburen, Midlum (Mullum), Midsburen, Midsland, Midsland aan Zee, Midsland-Noord, Miedum (Franekeradeel), Miedum (Leeuwarden), Mildam (Mildaam), Minnertsga (Minnertsgea), Mirns (Murns), Moddergat, Molenend (Műnein), Molkwerum (Molkwar), Morra (Moarra), Moskou, Munnekeburen, Munnikebuorren), Munnekezijl, Murmerwoude, Naarderburen, Nes (Ameland), Nes (Boornsterhem), Nes (Dongeradeel), Niawier (Nijewier), Nieuw Buren, Nieuwebildtdijk, Nieuwe Bildtzijl, Nieuwebrug (Nijebręge), Nieuwehorne (Nijhoarne), Nieuweschoot (Nijskoat), Nieuwe Vaart, Nij Altoenae, Nij Beets, Nijeberkoop, Nijega (Nyegea), Nijehaske, Nijeholtpade, Nijeholtwolde, Nijelamer, Nijemirdum, Nijemardum), Nijetrijne, Nijezijl, Nijhuizum (Nijhuzum), Nijklaester, Nijland (Nijlân), Noordbergum (Noardburgum), Noordwolde, Oenkerk (Oentsjerk), Offingawier (Offenwier), Oldeberkoop, Oldeboorn (Aldeboarn), Oldeholtpade, Oldeholtwolde, Oldelamer, Oldeouwer (Alde Ouwer), Oldetrijne, Olterterp, Oosterbierum (Easterbierrum), Oosterend (Littenseradeel) (Easterein), Oosterend (Terschelling) (Aasterein), Oosterlittens (Easterlittens), Oostermeer (Eastermar), Oosternijkerk (Easternijtsjerk), Oosterstreek, Oosterwierum (Easterwierrum), Oosterwolde, Oosterzee (Eastersee), Oosterzee-Buren (Eastersee-Buorren), Oosthem (Easthim), Oostmahorn, Oostrum (Eastrum), Oost-Vlieland, Oostwoude, Opeinde (De Pein), Oppenhuizen (Toppenhuzen), Oranjewoud (Oranjewâld), Oude Leije (Aldeleie), Oude Schouw (Aldskou), Oude Terp (Ald Terp), Oudebildtzijl (Ouwe-Syl), Oudega (Gaasterland-Sloten) (Aldegea), Oudega (Smallingerland) (Aldegea), Oudega (Wymbritseradeel) (Aldegea), Oudehaske (Aldehaske), Oudehorne (Aldhoarne), Oudemirdum (Aldemardum), Oudeschoot (Aldskoat), Oudkerk (Aldtsjerk), Oudwoude (Aldwâld), Ouwsterhaule (Ousterhaule), Ouwster-Nijega (Ousternijegea), Paesens (Peazens), Parrega (Parregea), Peins, Peperga, Petersburg, Piaam, Pietersbierum (Pitersbierrum), Pingjum (Penjum), Poppingawier (Poppenwier), Raard, Rauwerd (Raerd), Ravenswoud, Reidswal (Reidswâl), Reitsum, Ried (Rie), Rien, Rijperkerk (Ryptsjerk), Rijs (Riis), Rijtseterp, Rinsumageest (Rinsumageast), Ritsumazijl, Rohel (Scharsterland) (Reahel), Roodhuis (Reahűs), Roodkerk (Readtsjerk), Roordahuizum (Reduzum), Roptazijl (Roptasyl), Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottevalle (Rottefalle), Rottum, Ruigahuizen (Rűgehuzen), Sandfirden (Sânfurd), Schalsum (Skalsum), Scharneburen, Scharl (Skarl), Scharnegoutum (Skearnegoutum), Scharsterbrug (Skarsterbręge), Scherpenzeel, Schettens (Skettens), Schiermonnikoog, Schillaard, Schingen (Skingen), Schoterzijl, Schraard (Skraard), Schuilenburg (Skűlenboarch), Seerijp (Stryp), Sexbierum (Seisbierrum), Siegerswoude (Opsterland) (Sigerswâld), Siegerswoude (Tietjerksteradeel) (Sigerswâld), Sijbrandaburen (Sibrandabuorren), Sijbrandahuis (Sibrandahűs), Sint Nicolaasga (Sint Nyk), Sint Annaparochie (Sint Anne), Sint-Jacobiparochie (Sint Jabik), Sintjohannesga (Sint Jânsgea), Slappeterp, Slijkenburg, Sloten (Sleat), Smalle Ee (Smelle Ie), Smallebrugge (Smelbręge), Snakkerburen (Snakkerbuorren), Sneek (Snits), Snikzwaag (Sniksweach), Sondel, Sonnega, Spanga, Spannenburg, Spannum, Spitsendijk, Stavoren (Starum), Steggerda, Stiens, Stroobos, Suameer (Sumar), Suawoude (Suwâld), Surhuisterveen (Surhústerfean), Surhuizum (Surhuzem), Swichum, Tacozijl, Teerd (Teard), Teijeburen, Teerns (Tearns), Ter Idzard, Terband (Terbant), Tergracht, Terhorne (Terherne), Terkaple, Ternaard, Teroele, Terwispel, Terzool (Tersoal), Tibma (De Tibben), Tichelwerk (Tichelwurk), Tietjerk (Tytsjerk), Tijnje (De Tynje), Tirns (Turns), Tjalhuizum (Tsjalhuzum), Tjalleberd (Tsjalbert), Tjerkgaast (Tsjerkgaast), Tjerkwerd (Tsjerkwert), Triemen (De Trieme), Trophorne, Twijzel (Twizel), Twijzelerheide (Twizelerheide), Tzum (Tsjom), Tzummarum (Tsjummearum), Uitwellingerga (Twellingea), Ureterp (Oerterp), Vaardeburen, Veenklooster (Feankleaster), Veenwouden (Feanwâlden), Veenwoudsterwal (Feanwâldsterwâl), Vegelinsoord (Veleinsoard), Veneburen, Vierhuis, Vierhuizen (Wonseradeel), Vijfhuizen, Achtkarspelen), Vijfhuizen (Ferwerderadeel), Vijfhuizen (Opsterland), Vinkega, Visbuurt (Fiskbuorren), Vosseburen, Vrouwbuurtstermolen, Vrouwenparochie (Froubuurt), Waaxens (Dongeradeel), Waaksens), Waaxens (Littenseradeel) (Waaksens), Wanswerd (Wânswert), Warfstermolen, Warga (Wergea), Warns, Warstiens, Wartena (Warten), Waskemeer, Weidum, Welsrijp (Wjelsryp), West aan Zee,  Westergeest (Westergeast), Westernijkerk (Westernijtsjerk), Westhem (Westhim), Westhoek, West-Terschelling, Wetsens, Wier, Wierum, Wieuwerd (Wiuwert), Wijckel (Wikel), Wijnaldum (Winaem), Wijnjeterpverlaat (Weinterpferlaat), Wijnjewoude (Wynjewâld), Wijns (Wyns), Winsum, Wirdum (Wurdum), Witmarsum (Wytmarsum), Witveen (Wytfean), Wolsum, Wolvega, Wommels, Wons (Wűns), Workum (Warkum), Woudsend (Wâldsein), Wouterswoude (Wâlterswâld), Wijtgaard (Wytgaard), Zandhuizen, Zurich (Surch), Zwaagwesteinde (De Westereen), Zwagerbosch (Sweagerbosk), Zwarte Haan, Zweins (Sweins)
Aalsum (Ealsum), Abbega (Abbegea), Abbegaasterketting, Abbengawier, Abbewier (Jewier), Achlum, Aegum (Eagum), Akkerwoude (Ikkerwâld), Akkrum, Akmarijp (Eagmaryp), Allardsoog (Allardseach), Allingawier, Almenum, Anjum (Eanjum), Anneburen (Annebuorren), Appelscha, Arkens, Arkum, Arum, Augsbuurt (Lytsewâld), Augustinusga (Stynsgea), Atzeburen (Atsebuorren), Baaiduinen, Baard, Baarderburen(Baarderbuorren)), Baburen, Baijum (Baaium), Bakhuizen (Bakhuzen), Bakkeveen, Bakkefean), Balk, Ballingbuur, Ballum, Bandsloot, Bantega (Bantegea), Bargebek, Bartlehiem, Basse, Beers (Bears), Beetgum (Bitgum), Beetgumermolen (Bitgummole), Beetsterzwaag (Beetstersweach), Bergum (Burgum), Berlikum (Berltsum), Bernsterburen, Birdaard (Burdaard), Birnstum, Blauwhuis, (Blauhűs), Blesdijke, Blessum, Blija (Blije), Blokken, De, Boelenslaan (Boelensloane), Boer, Boijl, Boyl), Boksum, Bollingawier (Bollingwier), Bolsward (Boalsert), Bonkwerd, Bontebok, Boornbergum, Boarnburgum), Boornzwaag (Boarnsweach), Boornzwaag (bij Balk), Bornwird (Boarnwert), Bornwirdhuizen (Boarnwerthuzen), Boteburen, Bovenburen (oud?), Bozum (Boazum), Brantgum, Breezanddijk (Breesândyk), Britsum, Britswerd (Britswert), Broek (De Broek), Broeksterwoude, Broeksterwâld), Brongerga (Brongergea), Buitenpost (Bűtenpost), Buitenstverlaat, Buren (Bueren), Buren, (Oosterzee), Burgwerd (Burchwert), Burum, Cornjum (Koarnjum), Cornwerd (Koarnwert), Damwoude (Damwâld), De Blesse, De Hoeve, De Knijpe (De Knipe), De Tike, De Valom (De Falom), De Veenhoop (De Feanhoop), De Wilgen (De Wylgen), Dedgum (Dedzjum), Deersum (Dearsum), Deinum, Delburen (Delbuorrren), Delfstrahuizen (Dolsterhuzen), Dijken (Diken), Dijkshorne, Dykshoarne), Dokkum, Dokkumer Nieuwe Zijlen (Dokkumer Nije Silen), Domwier, Dongjum (Doanjum), Doniaburen, Doniaga (Dunegea), Donkerbroek, Draaisterhuizen, Drachten, Drachtstercompagnie (Drachtster Kompenije), Drieboerehuizen (Trijeboerehuzen), Driesum (Driezum), Drogeham (Droegeham), Dronrijp (Dronryp), Echten (Ychten), Echtenerbrug (Ychtenbręge), Edens, (Iens), Ee (Ie), Eemswoude, Eernewoude (Earnewâld), Eesterga (Jistergea), Eestrum (Jistrum), Egbertsgaasten, Eilanderbult (De Bult), Elahuizen (Ealahuzen), Elsloo, Engelum (Ingelum), Engwerd, Engwier, Engwierum (Ingwierrum), Exmorra (Eksmoarre), Exmorrazijl (Eksmoardersyl), Ferwerd, Ferwert), Ferwoude (Ferwâlde), Finkeburen (Finkebuorren), Finkum (Feinsum), Firdgum (Furdgum), Flansum (Flânsum), Fochteloo, Folgeren, Follega (Follegea), Folsgare (Folsgeare), Fons, Formerum, Formearum), Foudgum, Franeker (Frjentsjer), Friens, Frieschepalen (Fryske Peallen), Gaast, Gaasten, Gaastmeer (De Gaastmar), Galamadammen, Garijp (Garyp), Gauw (Gau), Genum, Ginnum), Gerkesklooster-Stroobos (Gerkeskleaster-Strobos), Gersloot (Gersleat), Giekerk (Gytsjerk), Giekerkerhoek, Gietersebrug, Goënga (Goaiďngea), Goëngahuizen (Goaiďngahuzen), Goingarijp, Goaiďngaryp), Gooium, Gorredijk (De Gordyk), Goutum, Grauwe Kat, Greonterp, Groot Medhuizen, Grote wiske, Grouw (Grou), Hallum, Hallummerhoek, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumerútbuorren), Hantumhuizen (Hantumhuzen), Hardegarijp (Hurdegaryp), Harich, Harkema (De  Harkema), Harkezijl, Harlingen (Harns), Hartwerd (Hartwert), Haskerdijken (Haskerdiken), Haskerhorne (Haskerhoarne), Hatsum, Haijum, Haule, Haulerwijk, Hee, Heeg (Heech), Heerenveen (It earrenfean), Heide, It Heidenskip of Het Heidenschap, (verouderd) (It Heidenskip), Hemelum, Himmelum), Hemert, Hemmemabuurt, Hempens (Himpens), Hemrik (De Himrik), Hemrikerverlaat, Himrikerferlaat), Hennaard (Hinnaard), Herbaijum (Hjerbeam), Hiaure (De Lytse Jouwer), Hichtum, Hidaard, Hieslum, Hijlaard (Hilaard), Hijum, Hindeloopen (Hylpen), Hitzum (Hitsum), Hogebeintum (Hegebeintum), Hollum, Holwerd (Holwert), Hommerts (De Hommerts), Hooibergen, Hoogzand (It Heechsân), Hoorn, Hoornsterzwaag (Hoarnstersweach), Hoptille, Hornsterburen, Horp, Houtigehage, De Houtigehage), Huins (Húns), Idaard (Idaerd), Idsegahuizum (Skuzum), Idserdaburen, Idskenhuizen (Jiskenhuzen), Idzega (Idzegea), IJlst (Drylts), IJsbrechtum (Ysbrechtum), Indijk, Wymbritseradeel) (Yndyk), Indijk (Littenseradeel), Indijk (Tietjerksteradeel), Iniaheide, Irnsum (Jirnsum), Itens, Janssenstichting, Janum (Jannum), Jellum, Jelsum, Jeth, Jislum, Jonkershuizen, Jonkersland (Jonkerslân), Jorwerd (Jorwert), Joure (De Jouwer), Jousterp, Jouswerd, Jouswier, Jubbega, Jobbegea), Jubbega-Schurega (Jobbegea Skuorregea), Jutrijp (Jutryp), Kaart (Kaard), Kampen, Katlijk (Ketlik), Kerkeburen, Kettingwier, Kie, Kiesterzijl, Kimswerd (Kimswert), Kingmatille, Kinnum (Kinum), Kleine Gaastmeer, Kleinegeest (De Lytse Geast), Klein Groningen, Kleine Wiske, Klein Medhuizen, Kleine Wieren, Klooster-Lidlum (Kleaster-Lidlum), Koehool, Kolderwolde (Kolderwâlde), Kollum, Kollumerpomp, Kollumerzwaag (Kollumersweach), Kooihuizen, Kooisloot, Kootstertille (Koatstertille), Kornwerderzand (Koarnwertersân),
Kortehemmen (Koartehimmen), Kortezwaag, Koudehuizum, Koudum, Koufurderrige, Kubaard (Kűbaard), Kuikhorne (Kűkherne), Laad en Zaad, Laaxum (Laaksum), Landerum, Langedijke, Langelille, Langezwaag (Langsweagen), Langweer (Langwar), Leeuwarden (Ljouwert), Legemeer (Legemar), Lekkerterp, Lekkum,  Lemmer (De Lemmer), Lichtaard, Lies, Lytshuzen, Lioessens (Ljussens), Lions (Leons), Lippenhuizen (Lippenhuzen), Littenserburen (Littenserbuorren), Loënga (Loiďngea), Lollum, Longerhouw (Longerhou), Luchtenveld, Luinjeberd (Lúnbert), Lutjelollum, Lutkewierum (Lytsewierrum), Luxterhoek, Luxwoude (Lúkswâld), Maemert, Makkinga (Makkingea), Makkum, Mantgum, Marrum, Marssum("Marsum"), Meilahuizen, Menaldum (Menaam), Metslawier (Mitselwier), Middelburen, Midlum (Mullum), Midsburen, Midsland, Midsland aan Zee, Midsland-Noord, Miedum (Franekeradeel), Miedum (Leeuwarden), Mildam (Mildaam), Minnertsga (Minnertsgea), Mirns (Murns), Moddergat, Molenend (Műnein), Molkwerum (Molkwar), Morra (Moarra), Moskou, Munnekeburen, Munnikebuorren), Munnekezijl, Murmerwoude, Naarderburen, Nes (Ameland), Nes (Boornsterhem), Nes (Dongeradeel), Niawier (Nijewier), Nieuw Buren, Nieuwebildtdijk, Nieuwe Bildtzijl, Nieuwebrug (Nijebręge), Nieuwehorne (Nijhoarne), Nieuweschoot (Nijskoat), Nieuwe Vaart, Nij Altoenae, Nij Beets, Nijeberkoop, Nijega (Nyegea), Nijehaske, Nijeholtpade, Nijeholtwolde, Nijelamer, Nijemirdum, Nijemardum), Nijetrijne, Nijezijl, Nijhuizum (Nijhuzum), Nijklaester, Nijland (Nijlân), Noordbergum (Noardburgum), Noordwolde, Oenkerk (Oentsjerk), Offingawier (Offenwier), Oldeberkoop, Oldeboorn (Aldeboarn), Oldeholtpade, Oldeholtwolde, Oldelamer, Oldeouwer (Alde Ouwer), Oldetrijne, Olterterp, Oosterbierum (Easterbierrum), Oosterend (Littenseradeel) (Easterein), Oosterend (Terschelling) (Aasterein), Oosterlittens (Easterlittens), Oostermeer (Eastermar), Oosternijkerk (Easternijtsjerk), Oosterstreek, Oosterwierum (Easterwierrum), Oosterwolde, Oosterzee (Eastersee), Oosterzee-Buren (Eastersee-Buorren), Oosthem (Easthim), Oostmahorn, Oostrum (Eastrum), Oost-Vlieland, Oostwoude, Opeinde (De Pein), Oppenhuizen (Toppenhuzen), Oranjewoud (Oranjewâld), Oude Leije (Aldeleie), Oude Schouw (Aldskou), Oude Terp (Ald Terp), Oudebildtzijl (Ouwe-Syl), Oudega (Gaasterland-Sloten) (Aldegea), Oudega (Smallingerland) (Aldegea), Oudega (Wymbritseradeel) (Aldegea), Oudehaske (Aldehaske), Oudehorne (Aldhoarne), Oudemirdum (Aldemardum), Oudeschoot (Aldskoat), Oudkerk (Aldtsjerk), Oudwoude (Aldwâld), Ouwsterhaule (Ousterhaule), Ouwster-Nijega (Ousternijegea), Paesens (Peazens), Parrega (Parregea), Peins, Peperga, Petersburg, Piaam, Pietersbierum (Pitersbierrum), Pingjum (Penjum), Poppingawier (Poppenwier), Raard, Rauwerd (Raerd), Ravenswoud, Reidswal (Reidswâl), Reitsum, Ried (Rie), Rien, Rijperkerk (Ryptsjerk), Rijs (Riis), Rijtseterp, Rinsumageest (Rinsumageast), Ritsumazijl, Rohel (Scharsterland) (Reahel), Roodhuis (Reahűs), Roodkerk (Readtsjerk), Roordahuizum (Reduzum), Roptazijl (Roptasyl), Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottevalle (Rottefalle), Rottum, Ruigahuizen (Rűgehuzen), Sandfirden (Sânfurd), Schalsum (Skalsum), Scharneburen, Scharl (Skarl), Scharnegoutum (Skearnegoutum), Scharsterbrug (Skarsterbręge), Scherpenzeel, Schettens (Skettens), Schiermonnikoog, Schillaard, Schingen (Skingen), Schoterzijl, Schraard (Skraard), Schuilenburg (Skűlenboarch), Seerijp (Stryp), Sexbierum (Seisbierrum), Siegerswoude (Opsterland) (Sigerswâld), Siegerswoude (Tietjerksteradeel) (Sigerswâld), Sijbrandaburen (Sibrandabuorren), Sijbrandahuis (Sibrandahűs), Sint Nicolaasga (Sint Nyk), Sint Annaparochie (Sint Anne), Sint-Jacobiparochie (Sint Jabik), Sintjohannesga (Sint Jânsgea), Slappeterp, Slijkenburg, Sloten (Sleat), Smalle Ee (Smelle Ie), Smallebrugge (Smelbręge), Snakkerburen (Snakkerbuorren), Sneek (Snits), Snikzwaag (Sniksweach), Sondel, Sonnega, Spanga, Spannenburg, Spannum, Spitsendijk, Stavoren (Starum), Steggerda, Stiens, Stroobos, Suameer (Sumar), Suawoude (Suwâld), Surhuisterveen (Surhústerfean), Surhuizum (Surhuzem), Swichum, Tacozijl, Teerd (Teard), Teijeburen, Teerns (Tearns), Ter Idzard, Terband (Terbant), Tergracht, Terhorne (Terherne), Terkaple, Ternaard, Teroele, Terwispel, Terzool (Tersoal), Tibma (De Tibben), Tichelwerk (Tichelwurk), Tietjerk (Tytsjerk), Tijnje (De Tynje), Tirns (Turns), Tjalhuizum (Tsjalhuzum), Tjalleberd (Tsjalbert), Tjerkgaast (Tsjerkgaast), Tjerkwerd (Tsjerkwert), Triemen (De Trieme), Trophorne, Twijzel (Twizel), Twijzelerheide (Twizelerheide), Tzum (Tsjom), Tzummarum (Tsjummearum), Uitwellingerga (Twellingea), Ureterp (Oerterp), Vaardeburen, Veenklooster (Feankleaster), Veenwouden (Feanwâlden), Veenwoudsterwal (Feanwâldsterwâl), Vegelinsoord (Veleinsoard), Veneburen, Vierhuis, Vierhuizen (Wonseradeel), Vijfhuizen, Achtkarspelen), Vijfhuizen (Ferwerderadeel), Vijfhuizen (Opsterland), Vinkega, Visbuurt (Fiskbuorren), Vosseburen, Vrouwbuurtstermolen, Vrouwenparochie (Froubuurt), Waaxens (Dongeradeel), Waaksens), Waaxens (Littenseradeel) (Waaksens), Wanswerd (Wânswert), Warfstermolen, Warga (Wergea), Warns, Warstiens, Wartena (Warten), Waskemeer, Weidum, Welsrijp (Wjelsryp), West aan Zee,  Westergeest (Westergeast), Westernijkerk (Westernijtsjerk), Westhem (Westhim), Westhoek, West-Terschelling, Wetsens, Wier, Wierum, Wieuwerd (Wiuwert), Wijckel (Wikel), Wijnaldum (Winaem), Wijnjeterpverlaat (Weinterpferlaat), Wijnjewoude (Wynjewâld), Wijns (Wyns), Winsum, Wirdum (Wurdum), Witmarsum (Wytmarsum), Witveen (Wytfean), Wolsum, Wolvega, Wommels, Wons (Wűns), Workum (Warkum), Woudsend (Wâldsein), Wouterswoude (Wâlterswâld), Wijtgaard (Wytgaard), Zandhuizen, Zurich (Surch), Zwaagwesteinde (De Westereen), Zwagerbosch (Sweagerbosk), Zwarte Haan, Zweins (Sweins)
Aalsum (Ealsum), Abbega (Abbegea), Abbegaasterketting, Abbengawier, Abbewier (Jewier), Achlum, Aegum (Eagum), Akkerwoude (Ikkerwâld), Akkrum, Akmarijp (Eagmaryp), Allardsoog (Allardseach), Allingawier, Almenum, Anjum (Eanjum), Anneburen (Annebuorren), Appelscha, Arkens, Arkum, Arum, Augsbuurt (Lytsewâld), Augustinusga (Stynsgea), Atzeburen (Atsebuorren), Baaiduinen, Baard, Baarderburen(Baarderbuorren)), Baburen, Baijum (Baaium), Bakhuizen (Bakhuzen), Bakkeveen, Bakkefean), Balk, Ballingbuur, Ballum, Bandsloot, Bantega (Bantegea), Bargebek, Bartlehiem, Basse, Beers (Bears), Beetgum (Bitgum), Beetgumermolen (Bitgummole), Beetsterzwaag (Beetstersweach), Bergum (Burgum), Berlikum (Berltsum), Bernsterburen, Birdaard (Burdaard), Birnstum, Blauwhuis, (Blauhűs), Blesdijke, Blessum, Blija (Blije), Blokken, De, Boelenslaan (Boelensloane), Boer, Boijl, Boyl), Boksum, Bollingawier (Bollingwier), Bolsward (Boalsert), Bonkwerd, Bontebok, Boornbergum, Boarnburgum), Boornzwaag (Boarnsweach), Boornzwaag (bij Balk), Bornwird (Boarnwert), Bornwirdhuizen (Boarnwerthuzen), Boteburen, Bovenburen (oud?), Bozum (Boazum), Brantgum, Breezanddijk (Breesândyk), Britsum, Britswerd (Britswert), Broek (De Broek), Broeksterwoude, Broeksterwâld), Brongerga (Brongergea), Buitenpost (Bűtenpost), Buitenstverlaat, Buren (Bueren), Buren, (Oosterzee), Burgwerd (Burchwert), Burum, Cornjum (Koarnjum), Cornwerd (Koarnwert), Damwoude (Damwâld), De Blesse, De Hoeve, De Knijpe (De Knipe), De Tike, De Valom (De Falom), De Veenhoop (De Feanhoop), De Wilgen (De Wylgen), Dedgum (Dedzjum), Deersum (Dearsum), Deinum, Delburen (Delbuorrren), Delfstrahuizen (Dolsterhuzen), Dijken (Diken), Dijkshorne, Dykshoarne), Dokkum, Dokkumer Nieuwe Zijlen (Dokkumer Nije Silen), Domwier, Dongjum (Doanjum), Doniaburen, Doniaga (Dunegea), Donkerbroek, Draaisterhuizen, Drachten, Drachtstercompagnie (Drachtster Kompenije), Drieboerehuizen (Trijeboerehuzen), Driesum (Driezum), Drogeham (Droegeham), Dronrijp (Dronryp), Echten (Ychten), Echtenerbrug (Ychtenbręge), Edens, (Iens), Ee (Ie), Eemswoude, Eernewoude (Earnewâld), Eesterga (Jistergea), Eestrum (Jistrum), Egbertsgaasten, Eilanderbult (De Bult), Elahuizen (Ealahuzen), Elsloo, Engelum (Ingelum), Engwerd, Engwier, Engwierum (Ingwierrum), Exmorra (Eksmoarre), Exmorrazijl (Eksmoardersyl), Ferwerd, Ferwert), Ferwoude (Ferwâlde), Finkeburen (Finkebuorren), Finkum (Feinsum), Firdgum (Furdgum), Flansum (Flânsum), Fochteloo, Folgeren, Follega (Follegea), Folsgare (Folsgeare), Fons, Formerum, Formearum), Foudgum, Franeker (Frjentsjer), Friens, Frieschepalen (Fryske Peallen), Gaast, Gaasten, Gaastmeer (De Gaastmar), Galamadammen, Garijp (Garyp), Gauw (Gau), Genum, Ginnum), Gerkesklooster-Stroobos (Gerkeskleaster-Strobos), Gersloot (Gersleat), Giekerk (Gytsjerk), Giekerkerhoek, Gietersebrug, Goënga (Goaiďngea), Goëngahuizen (Goaiďngahuzen), Goingarijp, Goaiďngaryp), Gooium, Gorredijk (De Gordyk), Goutum, Grauwe Kat, Greonterp, Groot Medhuizen, Grote wiske, Grouw (Grou), Hallum, Hallummerhoek, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumerútbuorren), Hantumhuizen (Hantumhuzen), Hardegarijp (Hurdegaryp), Harich, Harkema (De  Harkema), Harkezijl, Harlingen (Harns), Hartwerd (Hartwert), Haskerdijken (Haskerdiken), Haskerhorne (Haskerhoarne), Hatsum, Haijum, Haule, Haulerwijk, Hee, Heeg (Heech), Heerenveen (It earrenfean), Heide, It Heidenskip of Het Heidenschap, (verouderd) (It Heidenskip), Hemelum, Himmelum), Hemert, Hemmemabuurt, Hempens (Himpens), Hemrik (De Himrik), Hemrikerverlaat, Himrikerferlaat), Hennaard (Hinnaard), Herbaijum (Hjerbeam), Hiaure (De Lytse Jouwer), Hichtum, Hidaard, Hieslum, Hijlaard (Hilaard), Hijum, Hindeloopen (Hylpen), Hitzum (Hitsum), Hogebeintum (Hegebeintum), Hollum, Holwerd (Holwert), Hommerts (De Hommerts), Hooibergen, Hoogzand (It Heechsân), Hoorn, Hoornsterzwaag (Hoarnstersweach), Hoptille, Hornsterburen, Horp, Houtigehage, De Houtigehage), Huins (Húns), Idaard (Idaerd), Idsegahuizum (Skuzum), Idserdaburen, Idskenhuizen (Jiskenhuzen), Idzega (Idzegea), IJlst (Drylts), IJsbrechtum (Ysbrechtum), Indijk, Wymbritseradeel) (Yndyk), Indijk (Littenseradeel), Indijk (Tietjerksteradeel), Iniaheide, Irnsum (Jirnsum), Itens, Janssenstichting, Janum (Jannum), Jellum, Jelsum, Jeth, Jislum, Jonkershuizen, Jonkersland (Jonkerslân), Jorwerd (Jorwert), Joure (De Jouwer), Jousterp, Jouswerd, Jouswier, Jubbega, Jobbegea), Jubbega-Schurega (Jobbegea Skuorregea), Jutrijp (Jutryp), Kaart (Kaard), Kampen, Katlijk (Ketlik), Kerkeburen, Kettingwier, Kie, Kiesterzijl, Kimswerd (Kimswert), Kingmatille, Kinnum (Kinum), Kleine Gaastmeer, Kleinegeest (De Lytse Geast), Klein Groningen, Kleine Wiske, Klein Medhuizen, Kleine Wieren, Klooster-Lidlum (Kleaster-Lidlum), Koehool, Kolderwolde (Kolderwâlde), Kollum, Kollumerpomp, Kollumerzwaag (Kollumersweach), Kooihuizen, Kooisloot, Kootstertille (Koatstertille), Kornwerderzand (Koarnwertersân),


Uniéke aanbieding
Categoriën:
Theoriecertificaat
Autorijbewijs B (Schakel)
Autorijbewijs B (Automaat)
Rij-, faalangst begeleiding
Opfriscursus ouderen

Contact
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Op al onze rijopleidingen zijn onze algemene  leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Prijswijzigingen voorbehouden.
Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
CBR Info
Alg. Vwdn / Colofon / Disclaimer /
Privacy beleid
Klik hier en ga naar onze Twitter-pagina. Klik hier en ga naar onze facebookpagina.
Klik hiér en lees méér
Klik hiér en lees méér
Schakelauto én Automaat
Autorijles in Friesland
CBR examenlocaties:   Leeuwarden - Heerenveen - Sneek   e.o.
Incl. RIS Deeltoets 3 / TTT  € 1.500,00
Seizoen-Pakket
Pakket 25 uren (All-in Éxtra)

Rijschool-pro (actueel)
Mijn CBR  |  Webshop  |  Inloggen Theorie-leren.nl  |
info@autorijschoolhoekstra.nl
< Klik
< hiernaast
< en lees
< alle
< reviews
50288549
Autorijschool Hoekstra
Tillebuorren 7
9288 AN    Kootstertille

info@autorijschoolhoekstra.nl
06 -
50288549
Tel: 06 -
Extra Info



KORTING
€ 333,-
Normaal...  € 1.658,00
Nú.............  € 1.325,00
Privacy Beleid
Autorijschool Hoekstra

hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoons-gegevens. Autorijschool Hoekstra houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

>>  uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt,
       deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.

>>  verwerking van uw persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig
       zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.

>>  vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw
       persoonsgegevens.

>>  passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging
       van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.

>>  geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de
       doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.

>>  op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hier op willen wijzen en deze
       respecteren.


Als Autorijschool Hoekstra zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons privacybeleid, of in algemenere zin, vragen hebt of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

   
- Autorijschool Hoekstra
   
- T.a.v.  Fokke Hoekstra
   
- Tillebuorren 7
   
- 9288 AN   Kootstertille
   
- privacy@autorijschoolhoekstra.nl
   
- Tel: 06 – 502 885 49


Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

>>  Het aangaan van (les)overeenkomsten
>>  Het versturen van nieuwsbrieven
>>  Het reserveren van CBR-examens
>>  Het aan u toezenden van correspondentie
>>  Het plaatsen van berichten op social media

Voor de bovenstaande doeleinden vragen wij u, bij aanvang van de rijopleiding, uw schriftelijke toestemming om de volgende persoonsgegevens van u te mogen gebruiken:

   
- Naam / voorletter(s) / tussenvoegsel
   
- Adres
   
- Postcode / woonplaats
   
- Provincie / land
   
- E-mailadres / website
   
- Geslacht
   
- Geboortedatum / geboorteplaats
   
- Bankrekeningnummer
   
- Uw (succes)foto
   
- Gegevens over gezondheid *


* Gegevens over gezondheid

Bij aanvang van een rijopleiding is het van groot belang dat de rijschool op de hoogte is van beperkingen van de kandidaat ten aanzien van de rijgeschiktheid. Daarvoor verzoeken wij de kandidaat via het formulier 'Gezondheidsverklaring (rijschoolversie)' schriftelijk te verklaren of er mogelijk sprake is van rijgeschiktheidsproblemen waar de rijschool rekening mee dient te houden.

In het geval dat een kandidaat mogelijke gezondheidsrisico's heeft die een gevaar vormen tijdens de rijles (bijv: epilepsie, spasticiteit, medicinale effecten, suikerziekte, Pdd-Nos, ADHD, Autisme, etc.) dan dient de rijschool hiervan, ter bescherming van zichzelf en van overige weggebruikers, bij aanvang van de rijles uiteraard op de hoogte te zijn.

Deze gegevens zullen uiteraard met niemand worden gedeeld!


Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
Vooralsnog is het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) de enigste derde partij waarmee uw persoonsgegevens worden gedeeld en dit gebeurt vooralsnog louter digitaal.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen (wettelijk verplichte) verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is.

Een voorbeeld hiervan is dat de politie, in het kader van een onderzoek, (persoons) gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.


Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 18 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.


Bewaartermijn

Autorijschool Hoekstra bewaart persoonsgegevens voor een periode van maximaal 7 jaar.


Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we de volgende maatregelen genomen;

>>  Digitale gegevens worden op hardware (computers / tablet / telefoon) bewaard waarop alleen
       toegang via een inlogprocedure kan worden verkregen.

>>  Onze digitale systemen zijn uiteraard beveiligd door beschermende software (anti virus e.d.)

>>  Er vindt structureel back-up plaats van digitale gegevens. Back-ups worden elders in een
       afgesloten ruimte bewaard.

>>  Er wordt voortdurend een automatische update van de software uitgevoerd.

>>  Fysieke dossiers (papier) worden in een afgesloten kast in een afgesloten ruimte bewaard.


Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke we van u hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heeft u, na afloop of beëindiging  van de overeenkomst,  het recht de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij zullen u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.


Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend.  U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.


Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt neem dan contact met ons op.
< Klik
< hiernaast
< en lees
< alle
< reviews
Categoriën:
Theoriecertificaat
Autorijbewijs B (Schakel)
Autorijbewijs B (Automaat)
Rij-, faalangst begeleiding
Opfriscursus ouderen

Contact
Autorijschool Hoekstra
Tillebuorren 7
9288 AN    Kootstertille

info@autorijschoolhoekstra.nl
Tel: 06 -
50288549
Alg. Vwdn / Colofon / Disclaimer /
Privacy beleid
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Op al onze rijopleidingen zijn onze algemene  leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Prijswijzigingen voorbehouden.
Al onze prijzen zijn inclusief BTW.